Услуги

ШИШАЊЕ

ФЕНИРАЊЕ НА КОСА

ВИТКАЊЕ НА КОСА

ТАЛАСАЊЕ НА КОСА

КРЕАТИВНО БОЕЊЕ НА КОСА
         ( 3D, ОМАНТИК, БАРКОД ТЕХНИКИ НА БОЕЊЕ КОСА)

БЛАНШИРАЊЕ ( ОСВЕТЛУВАЊЕ И БЕЛЕЕЊЕ НА КОСА)

ШАТИРАЊЕ НА КОСА

ТОНИРАЊЕ

ОБЕЗБОЈУВАЊЕ (ОТСРАНУВАЊЕ НА ПОСТОЕЧКА БОЈА)

ФАРБАЊЕ УСЛУГА

ФОЛИИ

СВЕЧЕНИ ФРИЗУРИ

НЕВЕСТИНСКИ ФРИЗУРИ

ШМИНКАЊЕ

НАДГРАДБА НА ТРЕПКИ

ЧУПАЊЕ

ПЛЕТЕНКИ

РИПЕАР ТРЕТМАН

ДЛАБИНСКО ЧИСТЕЊЕ

МАСНА БАЊА

ТРЕТМАНСКО МИЕЊЕ

БРАЗИЛСКИ ТРЕТМАН

МЕДИКАЛ ТРЕТМАНИ:
Третман за нега на боена и оштетена коса.
Третман за нега на блонд коса
Третман за кршлива коса
Третман за природна виткана коса
Длабинско чистење на коса и скалп
Третман со глина за чистење на кожата на главата
Третман против опаѓање на косата
Третман за масен скалп (себореичен)
Пилинг за скалп (за здрав, чист и избалансиран скалп)
Третман за првут
Кератинска бања за коса
Бразилски кератински третман
Инстант третмани за регерирање на оштетена, кршлива, ослабена и преоптоварена коса
Третман за волумен
Третман за боена коса
Третман со ултрасоник преса
Третмани за сјај на коса
Еликсир третман
Спа третман (релакс)
Ботокс за коса

Studio In
+389 (0) 2 3 126 126
bubestudioin@gmail.com
Or click here to email.
      Add me to Skype
©2010 Studio In | Privacy Pledge | All Rights Reserved