Мисијата на Бубе Студио Ин е квалитет, креативност и врвна услуга.

Спојот на сите три елементи низ секојдневната работа и едукација се темел на работата на тимот.

Ние веруваме во работата со косата како органска материја која се менува, која има свој живот и своја инвидиуалност.


Studio In
+389 (0) 2 3 126 126
bubestudioin@gmail.com
Or click here to email.
      Add me to Skype
©2010 Studio In | Privacy Pledge | All Rights Reserved